Het album

Mooie foto's vragen om een mooi album. Niet zomaar een eenvoudig fotoboekje, maar een fotoboek dat jarenlang voor een indrukwekkende presentatie zorgt.
Standaard krijg je bij ons al een prachtig in vintage linnen gebonden fotoboek met alle highlights van de dag. Maar jullie kunnen ook kiezen voor een zeer exclusief fotoboek.
Deze wordt uitgebreid opgemaakt naar uw wens en voordat deze in productie gaat stemmen we alles goed met elkaar af. Er zijn vele mogelijkheden. We laten onze populairste boeken graag aan u zien.

Story Collection

Standaard leveren we bij onze reportage een Highlight-boekje. Dit is de 20 x 20 cm van onze Story Collection. Een prachtig fotoboek in vrolijke kleuren.
Dit boekje is ook in 30 x 30 cm verkrijgbaar.

Story Story


Duo Collection

Dit prachtige in linnen uitgevoerde album komt standaard in een bijpassende doos. Zo ziet het boek er stijlvol uit.
Deze boeken kunnen in verschillende maten, zowel vierkant als rechthoekig worden geleverd. Met UV-print op de cover of embossing.

Duo Duo Duo Duo


Retro Collection

Dit boek heeft een fluweelzachte afwerking en heeft daarom een bijzondere uitstraling.
Dit boek kan in verschillende maten geleverd worden vanaf 20 x 20 cm. Standaard met 40 pagina's.
Verkrijgbaar in diverse kleuren en keuze uit verschillende UV-prints. Neem naast dit boek een bijpassende Floribox. Dan is het helemaal af!

Retro Retro Retro Retro


Pocketboekjes

Pocketboekjes zijn een kopie van een luxe album. Deze zijn dus ook alleen leverbaar als extra boekjes.
Ze worden per 4 stuks geleverd! Leuk om weg te geven aan ouders, getuigen of anderen.

Pocket Pocket Pocket







Wil je meer halen uit je trouwreportage?

Dan hebben wij nog wel leuke ideeën voor je.

Live bedankkaartjes printen

Op zoek naar een leuke attentie voor jullie gasten? Wij bieden de mogelijkheid om op locatie foto's af te drukken met behulp van onze mobiele fotoprinter.
Voorafgaand bepalen we een leuke lay-out. Bijvoorbeeld jullie trouwkaartje, of een ontwerp dat erop lijkt. Of jullie kiezen uit één van onze eigentijdse ontwerpen.
Terwijl bijvoorbeeld de receptie in volle gang is, printen wij terplekke kaartjes uit met een foto die op jullie trouwdag genomen is! We gaan natuurlijk ook gewoon door met fotograferen. Het grote voordeel van 2 fotografen!

Bedankkaartjes live printen

Photo Booth

Je kent ze wel: De pasfotohokjes op bijvoorbeeld een station. Die maakt vanuit dezelfde positie een viertal foto's. Dan kan je lekker gek doen met je vriend(in) en heb je een fotostrip met fun-foto´s.
Dit zelfde kan je ook doen tijdens jullie huwelijksdag. We zoeken een geschikte plek en maken vanuit dezelfde positie tekens nieuwe foto´s, waar jullie samen bijvoorbeeld lollige dingen doen. Je kan met krijtbordjes werken met leuke teksten. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken.
Je kan ook een Photo Booth voorafgaand aan het huwelijk plannen. Bijvoorbeeld voor jullie trouwkaartje of als 'save the date' kaart?

Photo Booth

Love Shoot

De love shoot (of soms ook pre-wedding shoot genoemd) is dé shoot om samen alvast wat te wennen aan de shoot op locatie tijdens jullie huwelijksdag. Of om vooraf leuke foto´s te maken die je kan gebruiken voor je trouwkaartje, foto´s voor op jullie eigen trouwblog, jullie receptieboek of foto´s die een leidraad vormen op jullie huwelijksdag? Ook hier kan je eindeloos ideeën bedenken. Leuke life style fotografie om jullie liefde voor elkaar op mooie wijze vast te leggen.

Love Shoot

Trash the Dress / After Wedding

Durven jullie het aan? De dag na jullie huwelijk foto's maken op plekken waar je op je trouwdag zelf niet durft te komen. Bang om je jurk of pak vies te maken. Maar de dag erna: wat maakt het nog uit. Je hoeft er niet meer opperbest uit te zien en de stomerij kan wonderen verrichten! Als je er zo over denkt, dan is 'Trash the Dress' iets voor jullie!
Wat denk je van mooie sprongen in het water? Op de boerderij tussen de varkens? Of misschien wat minder extreem, maar wel gedurft! Dit levert verrassend leuke foto's op voor bijvoorbeeld in jullie album. Iedereen zal versteld staan van wat er is gebeurd.

Trash the Dress

Iets voor jullie?

Als jullie bij ons je trouwreportage laten maken, dan kan je één van bovengenoemde shoots doen voor maar € 120,-
Een love shoot is zelfs gratis bij een reportage van 8 of meer uren!
Wij denken graag met jullie mee om een special shoot te doen die bij jullie past.



Een live schilderij van je bruiloft

Ben je op zoek naar een manier om jouw bruiloft nét even iets onverwachts mee te geven? Of wil je jullie mooiste dag op een originele manier vastleggen, naast de bruiloftsfoto’s? Of ben je zelf helemaal geen aanstaande bruid of bruidegom, maar wil je het stel graag een uniek en persoonlijk cadeau kunnen overhandigen? In al die gevallen vind je het perfecte geschenk op Huwelijks-cadeau.nl: een schilderij van de bruiloft, dat ter plekke geschilderd wordt.

Trash the Dress






Onze werkwijze

1e Intake

Tijdens de 1e intake ontmoeten wij elkaar op ons kantoor. We bespreken de mogelijkheden, laten voorbeelden zien van eigen werk en kijken of het goed ´klikt´ tussen jullie en de fotograaf. Immers zal de fotograaf de gehele dag in dichte nabijheid van jullie verblijven. We laten je zien welke mogelijkheden er zijn qua reportage-albums en accessoires. Tevens tonen we onze hoogwaardige fotopapiersoorten, waarop we kunnen garanderen dat de foto´s je leven lang kleurecht blijven. We maken een vrijblijvende offerte en geven je de gelegenheid om rustig te overdenken of prijs, kwaliteit van de gebruikte spullen, stijl van de fotograaf en alle overige besproken mogelijkheden goed bevallen.

2e Intake

Beslissen jullie dat wij jullie huwelijksreportage zullen verzorgen, dan zal een 2e intake plaatsvinden, ca. 2 weken voor de huwelijksdag. Tijdens deze intake komt de fotograaf bij jullie thuis. Zo krijgt de fotograaf een goede indruk van jullie persoonlijk en bespreken we de fotografie op de trouwdag stap voor stap. Zo is het voor de fotograaf duidelijk wat van hem/haar verwacht wordt en weten jullie waar je aan toe bent. Eveneens kiezen we indien gewenst, het album waarin de reportage geplaatst zal worden.

De huwelijksdag

Op deze dag zal de fotograaf ervoor zorgen dat alles goed wordt vastgelegd. Je zal achteraf versteld staan, hoeveel er langs je heen is gegaan. Wij vinden het belangijk dat de fotograaf een zo creatief en afwisselend mogelijke reportage maakt, zonder op te vallen of te storen.

Oplevering

Standaard leveren wij de fotobestanden op USB in een leuk doosje met foto. Daarnaast krijg je een fotoboekje met de mooiste highlights. Al in ca. 4 weken vanaf jullie trouwdatum hebben wij dit gereed. De USB met fotobestanden wordt geleverd, evenals het ontwerp van het boek. Jullie krijgen dan nog de gelegenheid om aanpassingen voor te stellen alvorens het boek in productie gaat. Het produceren van het fotoboek kan tot wel 4 weken duren.
Afrekening vindt plaats na oplevering. Het nagenieten kan nu beginnen!




Onze prijzen

De kosten voor een reportage start vanaf € 595,00. Dit is ons dagminimum en gebaseerd op 3 uren.
Ieder extra uur is € 99,00 voor zoveel uren als jullie zelf wensen.
Willen jullie graag een second shooter mee op jullie trouwdag? Dan geldt er een toeslag van € 30,00 per uur.

Wensen jullie een reportage van meer dan 8 uren? Dan krijgen jullie één uur gratis, of een gratis love shoot t.w.v. € 120,00.

Qua albums zijn er vele alternatieven mogelijk met uiteenlopende tarieven.
We hebben luxe albums in alle soorten en maten vanaf € 55,00 tot wel € 650,00


Let op: Bovenstaande tarieven zijn alleen geldig voor reportages in 2017/2018. Eerder gemaakte prijsafspraken blijven geldig.

Weinig budget en toch een reportage?

Hebben jullie niet veel geld te besteden en daardoor niet de mogelijkheid om een professioneel fotograaf in te huren op jullie trouwdag? Misschien hebben wij dan wel iets voor jullie.
Onze goedkoopste reportage:
Een fotograaf gedurende jullie ceremonie, een groepsfoto, foto's van jullie belangrijkste gasten en aansluitend (of vooraf) nog een half uurtje foto's op een nabij gelegen leuke locatie.
Deze mini-reportage (1,5u) bieden wij aan voor € 150,00 en leveren dan onze resultaten op via ons WeTransfer-kanaal.

Doe de datum-check op onze hoofdpagina!




Twijfel niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op!




Er zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze in te zien


Uit liefde voor fotografie
Jullie mooiste dag
Onze passie!


Studio Uittenbroek